2018. augusztus 21., kedd

Unboxing - Zsákba lajhár

Forrás: https://shop.bookaslothclub.com/

Igen, tudom, hogy nem ez a neve, de a lajhi szótól a falra tudnék mászni, bocsi. A Sógornővel úgy döntöttünk, kipróbáljuk a Book a Sloth Club új szolgáltatását, ami egyfajta zsákbamacska, annyi "kedvezménnyel", hogy a fő ajándék típusát kiválaszthatod - persze még így sem garantált, hogy tetszeni fog, amit kapsz.  A fő ajándék lehet könyvvászon, bögre, vagy gyertya, plusz kapsz mellé még négy random könyves ajándékot, ami az eddigi dobozokban volt. Na, egyszer élünk, amúgy is akartunk könyvvásznat, hát megrendeltünk két zsákba...izét..macskát, de semmiképp sem lajhit. :D Fejenként 4000 Ftért.
Mit mondjak, nem vagyok elégedett. Az első probléma, hogy úgy gondoltuk, majd mindkettőnk kap egy-egy dobozt, ami az övé, aztán majd cserélgetjük azokat az elemeket, amik nem tetszenek.  Ehhez képest a két db-os rendelésem egy dobozban érkezett, amit nem értek. A feleslegesen brutál nagy doboz helyett nem lehetett volna két kisebb? Így most sikeresen kibontottam mindkettőnkét...El is van rontva a buli. De mondjuk, hogy magamnak rendelem mindkettőt, mert mohó vagyok mint az állat és szeretem szórni a pénzemet. Akkor most baromi mérges lennék, ugyanis két egyforma elem is volt a dobozban, ezekre később visszatérek. Szóval ez elég hülye megoldás volt minden téren. A másik problémám az, hogy nem sok olyan elem volt a dobozban, ami tetszett, vagy amit használni tudnék, de ez igazából nem a csapat hibája, nagyon nehéz mindenki ízlését eltalálni. Az viszont nem szép szerintem, hogy van, akinek könyvlámpa volt a dobozában (ami, ha jól emlékszem, alapból 4000 Ft), van, akinek meg... hát, mindjárt mutatom. Érdekelne, hogy mennyire figyelnek az ár- érték arányra. Na, most hogy kipanaszkodtam magam, nézzük, mi volt a dobozban!

1. Fő elem: könyvvászon


A doboz egyetlen eleme, amivel tudok mit kezdeni. Azért ez sok mindent elmond szerintem. Nem mondom, láttam olyan csomagot, amiben lámás könyvvászon volt, azért annak jobban örültem volna, de alapjában véve ezek sem rosszak. Biztos, hogy használni fogom, bármelyik is lesz végül az enyém.
Ára: 2490 Ft

2. Gyertya és szájfény

 

A Malchai (vörös narancs illatú) gyertya nem rossz szerintem, az illata jó, de egyébként egyikünk sem ismeri Victoria Schwab munkásságát, szóval nem tudjuk mihez kötni. Lehet, hogy a fandom dobozok cuccait én kihagynám ebből a buliból. A mellette látható elem egy szájfény, természetes összetevőkkel. Nem tudom, ez melyik dobozban volt eredetileg, minden esetre még erre mondanám azt, hogy van értelme. :D
Ára: gyertya - 1599 Ft, a szájfényt (és az ezután következő elemeket) nem találtam meg a honlapon)

3. Macskaszemes (?) nyaklánc

 

Na, ez volt a mélypont. Az első duplázás. Ha jól emlékszem, ez az Alice-os dobozban volt. Ki nem állhatom azt a könyvet. :D De ha szeretném, ennek a medálnak szerintem akkor se lenne semmi értelme. 

4. Kulcsok


Először azt hittem, kompletten kihagytak két elemet a dobozból, akárhogy számoltam, csak 8 dolgot találtam. Ez a két kulcs a doboz hajtásaiba volt becsúszva. Hadd legyek őszinte, nekem ez azt sugallja, hogy csak bele lett b...dobva, hogy legyen benne még valami, aztán szevasz. Ha már ilyen apróságokat rejtettek a dobozba, nehéz lett volna valamibe becsomagolni? Bezzeg a szájfény egy kis zsákocskában érkezett, nem is értem. Egyébként ezeknek sem látom semmi értelmét, de talán valami kreatívra még fel lehet őket használni.

5. Párnahuzat (2x)


Ez már a 3. párnahuzat BASC-os "pályafutásom" során, és az előzőeket sem használom annak ellenére, hogy azok tetszenek. Kinek van ennyi párnája? :D Jó, nem mondom, nem néz ki rosszul, de egyszerűen nem tudom hova tenni, valószínűleg eladósorba kerül.

Sajnos azt, hogy árban mennyire érte meg, nem tudtam kielemezni, ahogy eredetileg akartam, mert nem kapható minden elem a webshopban.
Pozitívum, hogy legalább nem kaptam olyasmit, ami már egy általam korábban rendelt dobozban is benne volt - persze ez is csak a szerencsén múlt, de nem húzta volna le a doboz értékelését, ha mégis olyasmi lett volna benne.

Összességében számomra (számunkra) csalódás volt ez a zsákbaLAJHÁR (:D), biztos, hogy nem próbálkozunk vele többször. De hát ez is benne volt a pakliban. 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése