2017. június 27., kedd

Szülinapi nyereményjáték


Az a helyzet, hogy hazudnék, ha azt mondanám, hogy naptár szerint számon tartom a blog szülinapját. Sőt, egészen máig azt hittem, hogy már "túl vagyunk rajta", erre kiderül, hogy csak két hét múlva lesz. Szóval úgy döntöttem, hogy élek a majdnem elmulasztott lehetőséggel, és nyereményjátékot szervezek nektek. Ezúttal távol tartanám magam a lájkolós-megosztós-követős témától, és kicsit kreatívabbra veszem a figurát. Íme a részletek:
A feladat: készíts fotót az alábbi kulcsszavak felhasználásával (nem kell mindet!)
  • könyv- az egyetlen kötelező elem!
  • egy (éves)
  • születésnap
  • erdő
  • környezetbarát
  • út
  • steampunk
Küldd el a blog facebook oldalán üzenetben, vagy töltsd fel instagramra és használd a #tudatosolvaso hashtaget!
A határidő: 2017.07.11. 23:59
Eredmény hirdetés: 2017.07.12.
A nyertes kiválasztása: Én személyesen fogom kiválasztani a legjobb/legszebb/legkreatívabb képet az indulók közül. Lájkgyűjtés és egyebek nincsenek, felőlem reklámozhatod magadat, de nem fogsz elérni vele semmit :) 
Egyéb szabályok: Mindenki 1 db SAJÁT képpel indulhat! Ha valakit azon kapok, hogy netről leszedett képet küld, vagy több néven küld több képet, azonnal kizárom. Amennyiben a nyertes 7 napon belül -tehát 07.18-ig - nem jelentkezik és nem reagál a megkeresésre, új nyertest választok. Emiatt fontos, hogy mindenképp adjatok meg olyan elérhetőséget, amit naponta megnéztek! Ezen kívül: postázni csak belföldre tudok. Megértéseteket köszönöm. 
A nyeremény: Nehogy már elfeledkezzünk róla! :D A nyeremény KÉT könyv: a Winie Langton történetek első két része. Figyelem! A könyvek nem újak, hanem az én saját példányaim.  Az ok, amiért nem új példányt lehet nyerni nem más, mint hogy 100%-ra tudom, hogy nem fogom újraolvasni őket, és nem akarom, hogy porfogó legyen belőlük, illetve az, hogy újabban igyekszem környezetbarát megoldásokra törekedni (erről a későbbiekben remélhetőleg még lesz szó), és véleményem szerint a könyvek továbbadása pont ilyen. Egyébként meg úgy vigyázok rájuk, ahogyan az egy könyvmolytól elvárható :) 

Nos, ennyi lenne. Ha maradt még valami, amit nem mondtam el, de kíváncsi vagy rá, kérdezz nyugodtan itt, vagy a facebookon. Mindenkinek jó játékot kívánok! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése