2016. július 26., kedd

Nyári fotopályázat

Tudom, nem igazán passzol a blog profiljába a dolog, de mivel ez az én blogom, azt írok bele, amit akarok. Muhahaha. :D

Szóval: egy kedves barátom bögrék, pólók, hűtőmágnesek stb. készítésével foglalkozik. A facebook oldalán minden hónapban van bögrés nyereményjáték, ezúttal két hónapig tart és a témája a nyaralás (mi más :D). Íme a felhívás:

"Hurrá, nyaralunk!
Senki ne ijedjen meg, nem megyünk szabadságra (na,jó, talán csak egy kicsit :D ), ez csak az ehavi tematikus játék címe :D
Kíváncsiak vagyunk, hogyan töltitek a nyarat, szóval most ebben a témában várjuk a kreatív képeiteket! A lényeg most is ugyan az: csempészd bele a bögrédet a képbe! :) Nincsenek korlátok, bármi jöhet, ami számodra a nyarat, a pihenést jelképezi. Ha nem tudsz nyaralni menni, mutasd meg, hogyan pihensz otthon, ha épp van egy szabadnapod! Csajos hétvége a kedvenc kávézódban? Jöhet! Olvasgatás a kertben/parkban/medenceparton? A teraszon is ér napozni! :) Tóparti hétvége, vagy egy jó kis túra? Pálmafák, tengerpart, koktélok? Minden, ami neked a nyarat jelenti, ide tartozik! (+ a bögréd :D)
Légy minél kreatívabb, hiszen most is ezt jutalmazzuk! ;)
A képet juttasd el hozzánk (üzenetben, idővonalra feltöltve, a mogratmugs@gmail.com-ra, vagy töltsd fel Instagramra ‪#‎mogratmugs‬ hashtaggel), írd meg, hogy neked mi jelenti a pihenés, a nyaralást, és oszd meg ezt a bejegyzést, hogy az ismerőseid is indulhassanak, ha kedvük van! :) Bögre minták most nincsenek, ha nyersz, bármilyen képet/feliratot kérhetsz, akár egy nyaralós fotódat is elküldheted! :)
A nyertesek ugyanúgy kerülnek kiválasztásra, mint az előző hónapban: egy sorsolás alapján, egy másik pedig a mi döntésünk alapján :)
A játék július 1-től augusztus 31-ig tart, mindenki csak egy fotóval indulhat és csak akkor, ha megírta a szükséges információkat.
Jó játékot kívánunk mindenkinek!"

Ha van kedvetek játszani, látogassatok el a MogratMugs oldalra. :) 

Reklám vége, jöjjenek a könyvek :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése